Ik werd geïnterviewd door Libelle.nl

Written by Emma

Vrijdag lanceerde ik Mijn Bloedstollende Leven en ik ben nog steeds overwhelmed van wat dat teweeg heeft gebracht. Zelfs Libelle.nl kreeg lucht van mijn verhaal en wilde me die middag telefonisch interviewen.

Ik vertelde hen over de avond dat ik een beroerte kreeg, het schuldgevoel waar ik dagelijks mee te maken heb, de angst die is overgebleven en mijn revalidatietraject.

“Ik heb een half jaar gerevalideerd in een revalidatiekliniek. Daar zat ik tussen de bejaarden. Zij leerden opnieuw de was opvouwen, ik wilde alleen weer leren make-uppen en zelf m’n haren kunnen doen. Dat hadden de therapeuten daar eigenlijk nog nooit iemand horen zeggen.”

Nieuwsgierig? Je leest het hele interview op Libelle.nl.

1 thought on “Ik werd geïnterviewd door Libelle.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *