Over vier en een halve week is het zover

Written by Emma

Dan vertrek ik samen met Ivo voor drie weken naar Amerika voor een baanbrekende behandeling van hersenletsel. Een behandeling die me hopelijk een klein beetje van mijn onbezorgde leven gaat teruggeven, nadat er een ‘error 404‘ ontstond in mijn hersenen.

De behandeling is ontzettend duur, dus startte mijn zus een aantal maanden geleden een crowdfundingsactie om geld op te halen. Ik hoopte dat we misschien €3.000 zouden ophalen, dat zou al ontzettend helpen. Maar ik had nooit durven hopen dat we zelfs de €12.000 zouden passeren. Ik ben nog steeds zo ontroerd als ik naar alle donaties kijk. We hebben het bedrag van €15.000 bijna bij elkaar. Het is zo onwerkelijk.

En daarom is het tijd om mensen in het zonnetje te zetten. In de eerste plaats mijn zus, die deze crowdfundingsactie heeft opgezet. Zonder haar was het zéker niet gelukt. Maar er zijn meer mensen die ik wil bedanken.

  • Mijn lieve vriendinnen Irma, Puck, Laura, Marit en Charlotte, die een tikkie-actie zijn gestart met Sinterklaas, op de Swan-market in Tilburg hebben gestaan met hun oude kleren én zelf nog een enorme donatie hebben gedaan.
  • Mijn ouders en schoonfamilie, voor hun onvoorwaardelijke steun en hun donaties.
  • Alle voor mij onbekende mensen, die mijn verhaal hebben gelezen en gedoneerd hebben.
  • Het MT van Greenhouse, voor hun steun en enorme donatie.
  • Femmy, een voor mij onbekend meisje dat de helft van haar zakgeld doneerde en daarmee met €2,50 de grootste donatie ooit deed.
  • Annie, die een hele berg aan scrunchies bestelde en wilde verkopen op haar Tina Tijgerprint-feestjes.
  • De Ongekende Talenten, het team dat mijn crowdfunding gebruikte als goed doel bij De Skendelse Kwis en daarmee flink wat geld won.
  • Libelle, voor het delen van mijn verhaal.
  • Oxilion, het bedrijf waar ik mijn website host, gaf me een gratis functie voor mijn website, nadat ze mijn verhaal gelezen hadden.

En dan vergeet ik waarschijnlijk nog een heleboel mensen die ik net zo dankbaar ben. Al mijn vrienden, vriendinnen, familie, kennissen, vrienden, familie en kennissen van mijn familie en vrienden, collega’s, oud-collega’s, klanten van papa, het hockeyteam van Ivo, oud klasgenoten, docenten van mijn HBO-studie, kennissen en vrienden van vroeger en mensen die ik enkel ken van gezicht. Iedereen die een donatie gedaan heeft of mijn verhaal heeft gedeeld. Ik wil jullie allemaal ontzettend bedanken voor jullie steun. Zonder jullie was dit nooit gelukt.

Foto: Maike Simon Photography.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *